Malovidy 2024 - Šachový oddíl TJ Sokol Sendražice

Přejít na obsah

Malovidy 2024

Aktuality
Malovidy 2024
1.6.2024

Závěr sezóny a současně výroční schůze šachového oddílu se jako každoročně konala na chatě Mirka Řebíčka v Malovidech, na břehu Sázavy.

Dorazili jsme na dvě etapy, autem s Honzou a zbytek vlakem. Sešlo se nás 15. Na přivítanou se podávalo občerstvení ve formě tradičního guláše s chlebem a točeným pivem. Soudek Bernarda se ukázal jako dobrý nápad, ostatně se to osvědčilo i loni.

V schůze úvodu Václav provedl zhodnocení sezóny a plány na sezónu nadcházející. Budou opět dvě družstva a zhruba uvedl i jejich složení. A aby té radosti nebylo tolik, vybral za odměnu od přítomných Jirka i členské příspěvky.

Počasí stálo za málo, pršelo, ale po 12 déšť přestal a tak se postavily figurky a začal turnaj. První kolo proběhlo skvěle, ale v průběhu druhého zase začalo pršet, sice se kolo dohrálo, ale potom se muselo uklízet a zalezli jsme do chaty na verandu. Ovšem nálada byla skvělá, povídaly se různé historky, popíjelo točené pivo a různé destiláty. Jako svačinu vytáhl Mirek z udírny trampská cigára na závěrečnou svačinu. A dokonce přestalo pršet, tak jsme se spokojeně rozjeli za sucha k domovu.

Návrat na obsah